top of page
Keresés
  • Szerző képeTauszig Klára

Mikor érdemes a One Brain oldást választani?


Azt mondanám hogy például akkor, hogy ha viszonylag gyors (ezáltal költséghatékony), de gyengéd és biztonságos megoldást keresünk. Ez azt jelenti, hogy egy probléma megoldására nem éveket hanem néhány hetet, vagy hónapot szánnánk, a gond súlyosságától függően. Történt már olyan velem (nem is egyszer) hogy időpontot kért valaki, majd amikor megjelent a megbeszélt időpontban, akkor derült ki hogy néhány nap múlva vizsgázik és több évtizede vizsgadrukkal küzd vagy más olyan

történés elé néz néhány nap múlva, ami előre látható volt, de eddigi élete során nem tett az ügyben semmit. Azért ENNYIRE nem gyors a módszer, különösen akkor nem, ha valaki egész eddig nem foglalkozott a problémával, de most AZONNAL meg KELL oldani.

Ezzel el is érkeztünk a következő ponthoz. Én természetesen mindent megteszek azért, hogy segítsek a vendég problémájának megoldásában, stresszének oldásában. De ha valaki ilyen helyzetben néhány nappal a következő éles megmérettetés előtt felkeres, úgy, hogy korábban a problémával egyáltalán nem foglalkozott (ez egyben azt is jelentheti, hogy nem igazán vállalt felelősséget az ügy megoldásáért), viszont azt gondolja, hogy majdcsak “varázsolok” valamit, az bizony könnyen lehet hogy csalódni fog. A kineziológia módszerével csodálatos eredményeket lehet elérni, de ehhez szükséges hogy a vendég vállalja a felelősséget a saját életéért. Persze ha valakinek az a visszatérő ügy az életében hogy nehezére esik a felelősség vállalása, ezzel is tudunk foglalkozni. :)

Egy másik ok amiért érdemes a One Brain oldást választani: Hogy ha szeretnénk tudni hogy mi történik velünk és miért. Nagyon fontosnak tartom, hogy a vendég tudja, hogy mit csinálunk és miért.

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, IX.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​

bottom of page