top of page
Keresés
  • Szerző képeTauszig Klára

Plusz kérdések: És ha valaki szkeptikus?


Van még néhány olyan kérdés, amelyekkel szintén nagyon gyakran találkozom – általában barátok, családtagok szokták feltenni őket - de ezek kicsit másmilyenek.

- Hogy bírod az állandó panaszkodást?

Könnyen, ugyanis a vendégeim nem nagyon szoktak panaszkodni. Egyszerűen csak elmondják, hogy mi a problémájuk és ez még nem panaszkodás. :)

- Nem nagyon megterhelő lelkileg mások problémáit hallgatni?

Megtanultam nem hazavinni a hallott történeteket, és ebben a témában néhány oldást magam is kaptam. Amikor vendégem van, akkor a teljes figyelmemmel rá fókuszálok és együttérzek vele, azonban nem vonódom be a problémájába.

- És ez működik akkor is hogyha valaki nem hisz benne?

Az én tapasztalataim szerint igen, de általában jobb hatásfokkal ha valaki el tudja fogadni a módszert és nem “na jó, próbáljuk ki ezt is” hozzáállással érkezik. Ha valaki teljesen szkeptikus akkor inkább az fordulhat elő hogy nem vesz tudomást a javulásról, változásokról.

- Milyen problémákkal szoktak hozzád fordulni?

Nagyon változatos ügyekkel. Rendszeresen találkozom önértékelési problémákkal önbizalomhiánnyal, párkapcsolati problémákkal, pánikos és szorongásos tünetekkel, gyász feldolgozással, elengedési problémákkal, munkahelyi stresszel, általános fásultsággal, kiégéssel.

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, IX.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​

bottom of page