top of page
Keresés
  • Szerző képeTauszig Klára

Mikor nem érdemes a One Brain oldást választani? - I.


Szerintem bizony van „ellenjavallat” is, na nem mintha olyan sok lenne (nekem négyet sikerült összeszednem). Kettőről ma írok egy kicsit, a következő kettőről valószínűleg holnap:

  • Ha csak beszélgetni szeretnél a problémáról, akkor nem biztos, hogy a kineziológia a Te műfajod. Ez egy nagyon gyakorlatias műfaj. Persze, az oldás elején beszélgetünk a problémáról, ahogy arról is, hogy szerinted milyen út visz a megoldáshoz, és a problémához kapcsolódó érzéseidről.

  • Ha van ugyan problémád, de gyakran azon veszed észre magad, hogy ezzel a problémával sokat „dicsekszel”, és ilyenkor van Benned egy kis elégtétel vagy büszkeség, ami arról szól, hogy lám csak- lám senki másnak nincs ekkora gondja, vagy ha van is, nem ilyen ragaszkodó. Ha ez amit leírtam esetleg nagyon nem tetszik, akkor lehet hogy érdemes egy kicsit végiggondolnod, hogy ismerős-e belőle valami, vagy valakivel aki jól ismer, őszintén beszélgetned erről. Hozzá kell tennem, hogy ez eléggé érthető. Kivel ne fordult volna még elő, hogy olyan jól esett volna neki egy kis együttérzés, de esetleg nem kapta meg. Ugyanakkor mennyivel jobb, amikor nincs szükségünk mások együttérzésére, mert köszönjük szépen, de nem is olyan nagy az a probléma, és biztosak vagyunk abban, hogy meg tudjuk oldani.

Abban, hogy így érezhess, valószínűleg tudok segíteni...

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, IX.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​

bottom of page