Please reload

Recent Posts

Hogyan készülj fel az oldásra?

2017/04/13

Érdemes egy kicsit ráhangolódnod az oldásra, végiggondolnod a problémádat, és a hozzá kapcsolódó érzéseidet. Fontos az is, hogy hová szeretnél eljutni a problémával kapcsolatban, és az is, hogy ideális esetben hogyan éreznéd magad az üggyel kapcsolatban. Tehát hogyha például azért keresnél fel, mert a munkahelyeden nagyon feszült a hangulat, és sok a stressz, de valami visszatart attól, hogy másik munkahelyet keress, akkor foglalkozhatunk ennek az okával. Viszont a munkahelyedhez kapcsolódó feszültségek oldásával is.

 

Tudd, hogy nincs okod izgulni: Néha előfordul, hogy egy-egy vendég, különösen az első alkalommal, kicsit feszült az oldás előtt. Fontos tudnod, hogy nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az oldás közben a vendégeim ne szorongjanak, és tudják hogy mit csinálunk és miért. Tesztelés közben hangosan kérdezek, így mindig tudod, hogy milyen kérdést teszek fel, nem a „fejed fölött” történnek a dolgok. Az oldás előtt mindig el szoktam mondani, hogy mi fog történni, közben pedig nyugodtan kérdezhetsz.

 

És végül (de nem utolsósorban): Fontos hogy olyan módszert és szakembert válassz, akiben meg tudsz bízni. Sokan vannak, akik szkeptikusak egyik-másik módszerrel kapcsolatban, és ez teljesen rendben is van. Mégis, valakinek a rábeszélésére – eleve kedvetlenül – azért elmennek egy oldásra. Sokszor, hogyha valaki „miért is ne” alapon keres fel kineziológust, és teljesen szkeptikus a módszerrel kapcsolatban, nem is veszi észre a hatásokat. Ilyenkor azt gondolják, hogy nem működik, és mások is biztos csak a hogy placebo-hatást tapasztalták meg. Nem erről van szó, hanem sokkal inkább arról, hogy a pozitív hatások ellentmondanak az elvárásainknak, és ezért inkább letagadják maguk előtt azokat. (Erre később még visszatérek.)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
Follow Us

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, VI.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​

Sárgaköves út kineziológia

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now