top of page

Bemutatkozás

Tauszig Klára

Tauszig Klára vagyok. A kineziológia One Brain ágával 2005-ben találkoztam először és ez a találkozás bizony döbbenetes volt. Gyorsan tudatosodott bennem, hogy a módszer segítségével egy-egy személyes gond milyen gyorsan és kíméletesen kezelhető. Ezután még pár évig teljesen más területen dolgoztam, azonban egyértelművé vált, hogy valójában kineziológiával szeretnék foglalkozni. Lenyűgözött a hatékonysága, és az a hihetetlen testi, lelki és szellemi fejlődés, ami elérhető a segítségével.

 

Azóta is rendszeresen részt veszek olyan szakmai tanfolyamokon, amelyek akár a vendégeim számára, akár számomra érdekesek lehetnek.

2015. februárja óta a One Brain kineziológiai ág okleveles konzultánsa, 2016. februárja óta oktatója vagyok. A tanfolyamaimat Budapesten tartom.

A One Brain kineziológusok névsorát itt találja:

One Brain facilitátorok és oktatók listája

A közelmúltban Theta Healing konzultáns lettem. A kineziológiai konzultánsként és oktatóként szerzett tapasztalataim nagyon hatékonynak bizonyultak a Theta Healing konzultációk során.

A Theta Healing konzultánsok névsorát itt találja:

Theta Healing konzultánsok listája

Az alábbi kineziológiai tanfolyamokat végeztem el:

One Brain:

1. A szakma eszközei
2. Alap "Egy Agy"
3. Testkód
4. Haladó "Egy Agy"
5. Szavaknál is hangosabban
6. Szerkezeti idegtan
7. Viszonyok veszélyben

8. Testáramkörök, fájdalom és megértés

​9. Gyermekkor, szexualitás, öregedés

10. Serdülőkor, érettség, szeretet

11. Haladó Szerkezet/Funkció -felismerések

12. Konzultáns praktikum tréning

13. Konzultáns facilitátor tréning

14. Basic instructor tréning

Agyformatálás

Touch for Health I., II., III., IV.

Elvégzett tematikus tanfolyamok:

- Várakozó kilók 1-2. (testsúly problémák)

- Viselkedési Barométer a testen (az érzelmek kapcsolata a testtel) 

- Attitűdök oldása

- Visszaélés, erőszak

- Allergiák oldása

- Nincs kifogás

- Bőség

- ESP blokkok oldása (Érzékeken túli észlelés)

Hogy zajlik nálam egy kineziológiai oldás?

Amikor eljön hozzám, akkor megkínálom teával, vagy kávéval, aztán leülünk és egy kicsit beszélgetünk azokról a dolgokról, amik nehézséget okoznak az életében.

Aztán megkérem, hogy álljon fel és a karjait nyújtsa előre kb. 30 fokos szögben, majd hangosan felteszek igen-nemmel megválaszolható kérdéseket, úgy hogy közben egész finoman nyomom az alkarját. Ez az izomteszt. (Az izomtesztről, és hogy ez miért jó, miért pont ezt használjuk, bővebben itt olvashat.)

Néhány „bemelegítő” kérdés után jönnek azok a kérdések, amelyek segítenek az ügy jobb megértésében. Ezután szintén izomteszttel megkeressük azokat az egyszerű gyakorlatokat, amelyekkel a leghatékonyabban tudjuk oldani az ügyhöz kapcsolódó rossz érzéseit, majd azt a kort is, ahonnan a jelenbeli rossz érzései erednek.

mentőöv

Ha szükséges, akkor újabb megértést segítő információkat, stresszoldó gyakorlatokat tesztelünk. Az oldás végén ellenőrizzük, hogy szükséges-e valamilyen megerősítő gyakorlatot csinálnia, és hogy mennyi ideig. Ha kijön ilyen, azt fontos elvégezni, viszont nagyon egyszerűek és rövidek szoktak lenni.

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, IX.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​

bottom of page