Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi egy konzultáció díja?


Kineziológia: Jelenleg 18 000 Ft. Theta Healing: Egyelőre az első konzultáció, hogy a vendég kis „kockázattal” meg tudja tapasztalni, hogy hogy működik a módszer és hogy neki való-e 5 000 Ft, a további konzultációk 10 000 Ft-ba kerülnek. Ha személyesen történik a konzultációa, akkor az első alkalom 7 000 Ft, a további konzultációk 12 000 Ft-ba kerülnek.
Mennyi ideig tart egy konzultáció?


Kineziológia: Körülbelül két óra. Theta Healing: Általában egy, egy és negyed óra között.
Milyen gyakran ismételhető a konzultáció?


Kineziológia: Három-négy hetente. Theta Healing: Akár hetente is.
Hány konzultáció szükséges?


Kineziológia / Theta Healing: Személyenként és problémánként eltérő lehet.
Szükséges valahogyan felkészülnöm az alkalomra?


Kineziológia / Theta Healing: Érdemes egy kicsit ráhangolódnia a konzultációra, végiggondolnia a problémáit, és kapcsolódó érzéseit, akár össze is írnia ezeket. Tehát hogyha például azért keresne fel, mert a munkahelyén nagyon feszült a hangulat, és sok a stressz, de valami visszatartja attól, hogy másik munkahelyet keressen, akkor foglalkozhatunk ennek az okával, de a munkahelyéhez kapcsolódó feszültségek oldásával is.
Mire számíthatok a konzultáció után? Hogy fogom érzeni magam?


Kineziológia / Theta Healing: Sokan éreznek megkönnyebbülést és némi fáradtságot, de felkavarodottság is előfordulhat. Ez egy-két napon belül elmúlik. De a konzultáció során fontos és maradandó felismerések birtokába kerül a vendég. Azt szoktam javasolni, hogy a konzultációt követően egy kis idő elteltével valamikor álljon meg és gondoljon vissza arra, hogy az elmúlt időszakban hogyan változtak az érzései. Mind a One Brain kineziológia, mind a Theta Healing® egy nagyon hatékony, ugyanakkor nagyon gyengéd módszer, ami azt is jelenti, hogy a változások gyakran nagyon maguktól értetődően és természetesen jönnek.
Miben segíthet a konzultáció?


Kineziológia / Theta Healing:

 • Ha tartósan feszült, stresszes vagy rosszkedvű,
 • Ha érzelmi problémáit nem, vagy nehezen tudja feldolgozni,
 • Ha kapcsolatai konfliktusokkal terheltek,
 • Figyelem-, tanulási- és viselkedési zavar esetén,
 • Vizsgadrukk leküzdésére,
 • Ha fogyni szeretne, alvási vagy étkezési zavartól szenved,
 • Ha allergiás tünetei vannak,
 • Ha fejleszteni szeretné önismeretét, önbizalmát és képességeit,
 • Ha el szeretné érni a testi-lelki egyensúlyt és egészséget,
 • Ha pániktünetekkel, szorongással küzd,
 • Ha szeretné feltárni és megszüntetni az életében ismétlődő negatív események okait,
 • Ha szeretné feloldani az önkorlátozó hitrendszereit,
 • Ha valamilyen betegségben szenved, a kineziológia és a Theta Healing is ideális és nagyon hatékony kiegészítése, DE NEM HELYETTESÍTŐJE a hagyományos orvosi kezelésnek.
Terapeuta vagy? Milyen végzettséged van?


Kineziológia / Theta Healing: A One Brain kineziológiai ág oktatója és Theta Healing konzulens vagyok. Nem vagyok sem pszichológus, sem pszichiáter. (Egyébként felsőfokú végzettségem van.)
Működik akkor is, ha valaki nem hisz benne?


Kineziológia: Igen, de általában jobb hatásfokkal ha valaki el tudja fogadni a módszert és nem “na jó, próbáljuk ki ezt is” hozzáállással érkezik. Ha valaki teljesen szkeptikus, akkor inkább az fordulhat elő, hogy nem vesz tudomást a javulásról, változásokról. Theta Healing: A Theta Healingről elmondható, hogy nagyobb nyitottságot igényel mint a kineziológia. Ahhoz, hogy valaki teljes egészében megtapasztalja a módszer pozitív hatásait, szükséges elfogadnia azt, hogy van egy nálunk nagyobb Teremtő Erő az univerzumban.
Hajlandó vagy házhoz menni?


Kivételes esetben, és akkor, ha számomra jól megközelíthető helyre kell mennem. Azonban ebben az esetben a rendes konzultációs díjnál magasabb összeget fogok kérni.

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, IX.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​