top of page
 • Mennyi egy konzultáció díja?
  Kineziológiai konzultáció: Jelenleg 20 000 Ft. Theta Healing online konzultáció: Jelenleg 10 000 Ft. Theta Healing személyes konzultáció: 14 000 Ft.
 • Mennyi ideig tart egy konzultáció?
  Kineziológia: Körülbelül két óra. Theta Healing: Általában egy, egy és negyed óra között.
 • Milyen gyakran ismételhető a konzultáció?
  Kineziológia: Három-négy hetente. Theta Healing: Akár hetente is.
 • Hány konzultáció szükséges?
  Kineziológia / Theta Healing: Személyenként és problémánként eltérő lehet.
 • Szükséges valahogyan felkészülnöm az alkalomra?
  Kineziológia / Theta Healing: Érdemes egy kicsit ráhangolódnia a konzultációra, végiggondolnia a problémáit, és kapcsolódó érzéseit, akár össze is írnia ezeket. Tehát hogyha például azért keresne fel, mert a munkahelyén nagyon feszült a hangulat, és sok a stressz, de valami visszatartja attól, hogy másik munkahelyet keressen, akkor foglalkozhatunk ennek az okával, de a munkahelyéhez kapcsolódó feszültségek oldásával is.
 • Mire számíthatok a konzultáció után? Hogy fogom érzeni magam?
  Kineziológia / Theta Healing: Sokan éreznek megkönnyebbülést és némi fáradtságot, de felkavarodottság is előfordulhat. Ez egy-két napon belül elmúlik. De a konzultáció során fontos és maradandó felismerések birtokába kerül a vendég. Azt szoktam javasolni, hogy a konzultációt követően egy kis idő elteltével valamikor álljon meg és gondoljon vissza arra, hogy az elmúlt időszakban hogyan változtak az érzései. Mind a One Brain kineziológia, mind a Theta Healing® egy nagyon hatékony, ugyanakkor nagyon gyengéd módszer, ami azt is jelenti, hogy a változások gyakran nagyon maguktól értetődően és természetesen jönnek.
 • Miben segíthet a konzultáció?
  Kineziológia / Theta Healing: Ha tartósan feszült, stresszes vagy rosszkedvű, Ha érzelmi problémáit nem, vagy nehezen tudja feldolgozni, Ha kapcsolatai konfliktusokkal terheltek, Figyelem-, tanulási- és viselkedési zavar esetén, Vizsgadrukk leküzdésére, Ha fogyni szeretne, alvási vagy étkezési zavartól szenved, Ha allergiás tünetei vannak, Ha fejleszteni szeretné önismeretét, önbizalmát és képességeit, Ha el szeretné érni a testi-lelki egyensúlyt és egészséget, Ha pániktünetekkel, szorongással küzd, Ha szeretné feltárni és megszüntetni az életében ismétlődő negatív események okait, Ha szeretné feloldani az önkorlátozó hitrendszereit, Ha valamilyen betegségben szenved, a kineziológia és a Theta Healing is ideális és nagyon hatékony kiegészítése, DE NEM HELYETTESÍTŐJE a hagyományos orvosi kezelésnek.
 • Terapeuta vagy? Milyen végzettséged van?
  Kineziológia / Theta Healing: A One Brain kineziológiai ág oktatója és Theta Healing konzulens vagyok. Nem vagyok sem pszichológus, sem pszichiáter. (Egyébként felsőfokú végzettségem van.)
 • Működik akkor is, ha valaki nem hisz benne?"
  Kineziológia: Igen, de általában jobb hatásfokkal ha valaki el tudja fogadni a módszert és nem “na jó, próbáljuk ki ezt is” hozzáállással érkezik. Ha valaki teljesen szkeptikus, akkor inkább az fordulhat elő, hogy nem vesz tudomást a javulásról, változásokról. Theta Healing: A Theta Healingről elmondható, hogy nagyobb nyitottságot igényel mint a kineziológia. Ahhoz, hogy valaki teljes egészében megtapasztalja a módszer pozitív hatásait, szükséges elfogadnia azt, hogy van egy nálunk nagyobb Teremtő Erő az univerzumban.
 • Hajlandó vagy házhoz menni?
  Kivételes esetben, és akkor, ha számomra jól megközelíthető helyre kell mennem. Azonban ebben az esetben a rendes konzultációs díjnál magasabb összeget fogok kérni.

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, IX.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​

bottom of page