top of page
Keresés
  • Szerző képeTauszig Klára

És mi lesz az oldás után?


Mire számíthatok az oldás után? Hogy fogom érzeni magam?

Eddig úgy tapasztaltam, hogy sokan éreznek megkönnyebbülést és némi fáradtságot. Néha még ehhez társulhat egy kis felkavarodottság, amit egy-két napon belül elmúlik. A hosszú távú hatások igazán 2-4 hetes távon tudnak kibontakozni. Az eredmények tudatosítása nagyon hasznos, ezért azt szoktam javasolni, hogy az oldást követő pár héten belül a vendég valamikor egy kicsit álljon meg, és gondoljon vissza az elmúlt pár hetére. Konkrétan azon érdemes ilyenkor elgondolkodni, hogy milyen olyan stresszt okozó helyzetekbe kerültünk az oldás óta, ami rokonságban áll az eredeti ügyünkkel, és hogy változtak az ilyen helyzetekhez kapcsolódó érzéseink. Hiszen a hétköznapok során csak éljük az életünket, és amikor történik valami velünk, akkor egyszerűen reagálunk rá, nem igazán gondolkodunk el az érzéseinken, azon hogy miért is azt mondjuk, tesszük amit. Jót tesz néha megállni, és egy kicsit magunkba nézni, ez mindig segít az oldás hatásainak felismerésében. Ne felejtsük el, hogy egy nagyon hatékony, ugyanakkor nagyon gyengéd módszerről van szó, ami azt is jelenti, hogy a változások gyakran nagyon magától értetődően és természetesen jönnek.

Nagyon ritka az, hogy semmi se történjen az érzések szintjén, vagy akár gyakorlati szinten. Hogyha konkrét tapasztalatokról kéne beszélnem, akkor íme véletlenszerűen egy-egy eset:

  • Egyszer azért keresett fel valaki, mert minden alkalommal amikor fogorvoshoz kellett mennie, szájzára volt. Valamiért nem tudta elég nagyra nyitni a száját fogorvosnál. Ez más helyzetben nem okozott gondot. Az oldás után pár nappal ment fogorvoshoz és semmi gondja nem volt.

  • Volt olyan, hogy azért keresett fel egy anyuka, mert az óvodás kislánya nagyon szorongott az óvodától. Ebben az esetben az anyukát oldottam, aki az első alkalmunk után arról számolt be, hogy a szorongás elmúlt a kislánynál, és azóta mindketten sokkal magabiztosabbak, felszabadultabbak.

  • Pánikbetegséggel küzdő vendégeknél már nagyon sokszor tapasztaltam, hogy akár az első kineziológiai oldás után komoly javulás következik be.

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, IX.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​

bottom of page