top of page
Keresés
  • Szerző képeTauszig Klára

Hogyan készülj fel az oldásra?


Érdemes egy kicsit ráhangolódnod az oldásra, végiggondolnod a problémádat, és a hozzá kapcsolódó érzéseidet. Fontos az is, hogy hová szeretnél eljutni a problémával kapcsolatban, és az is, hogy ideális esetben hogyan éreznéd magad az üggyel kapcsolatban. Tehát hogyha például azért keresnél fel, mert a munkahelyeden nagyon feszült a hangulat, és sok a stressz, de valami visszatart attól, hogy másik munkahelyet keress, akkor foglalkozhatunk ennek az okával. Viszont a munkahelyedhez kapcsolódó feszültségek oldásával is.

Tudd, hogy nincs okod izgulni: Néha előfordul, hogy egy-egy vendég, különösen az első alkalommal, kicsit feszült az oldás előtt. Fontos tudnod, hogy nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az oldás közben a vendégeim ne szorongjanak, és tudják hogy mit csinálunk és miért. Tesztelés közben hangosan kérdezek, így mindig tudod, hogy milyen kérdést teszek fel, nem a „fejed fölött” történnek a dolgok. Az oldás előtt mindig el szoktam mondani, hogy mi fog történni, közben pedig nyugodtan kérdezhetsz.

És végül (de nem utolsósorban): Fontos hogy olyan módszert és szakembert válassz, akiben meg tudsz bízni. Sokan vannak, akik szkeptikusak egyik-másik módszerrel kapcsolatban, és ez teljesen rendben is van. Mégis, valakinek a rábeszélésére – eleve kedvetlenül – azért elmennek egy oldásra. Sokszor, hogyha valaki „miért is ne” alapon keres fel kineziológust, és teljesen szkeptikus a módszerrel kapcsolatban, nem is veszi észre a hatásokat. Ilyenkor azt gondolják, hogy nem működik, és mások is biztos csak a hogy placebo-hatást tapasztalták meg. Nem erről van szó, hanem sokkal inkább arról, hogy a pozitív hatások ellentmondanak az elvárásainknak, és ezért inkább letagadják maguk előtt azokat. (Erre később még visszatérek.)

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, IX.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​

bottom of page