top of page
Keresés
  • Szerző képeTauszig Klára

Mennyi az annyi?


Akkor beszéljünk egy kicsit arról, hogy mibe kerül nálam egy oldás.

2017-ben egy oldás díja nálam 13.000 Ft. Hogy miért ennyi ez a díj? Én 2011. őszén kezdtem el kineziológiát tanulni és 2015. elején szereztem meg a konzultáns facilitátori minősítést. Ez minimum 14 tanfolyamot jelent, és hogy valaki bátran „neki menjen” a konzultánsi tanfolyamnak, az szerintem több száz oldást. 2016. eleje óta pedig oktató vagyok.

A kineziológiai tanulmányaim megkezdését követően körülbelül másfél év után kezdtem el vendégeket fogadni, de az azt megelőző időszakban is rengeteg gyakorló oldás végeztem. Nagyon sok időt, pénzt és energiát fektettem abba hogy jól elsajátítsam ezt a szakmát. Az oldások során arra törekszem hogy minél alaposabban felderítsük hogy az adott helyzetben mi is okoz a vendégnek leginkább stresszt és ezáltal hogy minél nagyobbat “markoljunk”.

Ezt figyelembe véve ez egy meglehetősen átlagos oldási díj, tekintve az egy oldásra szánt időmet, és az eddig kineziológia tanulására fordított időmet, energiámat, és pénzemet. Ha nem hiszed, akkor arra biztatlak, hogy bátran nézz körül, hogy mennyibe kerül Budapesten egy oldás.

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, IX.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​

bottom of page