top of page
Keresés
Szerző képeTauszig Klára

Hogy zajlik egy oldás / konzultáció?


Röviden és vázlatosan fogom leírni, de itt is találsz róla egy leírást. Az izomtesztről pedig külön is nagyon sokat lehetne mesélni (kicsit meséltem is róla már itt), de erre lehet hogy egy másik alkalommal is ki fogok térni.

Azzal kezdődik, hogy leülünk és beszélgetünk egy kicsit, megkérdezem, hogy mivel szeretnél foglalkozni. Aztán a beszélgetés során meghatározzuk, hogy hogyan érzel a problémával kapcsolatban, és hogy ideális esetben hogyan éreznél, hogyan kezelnéd azt. Ezután elkezdjük magát az oldást ami izomteszttel történik. Ez a gyakorlatban úgy

fog kinézni, hogy meg foglak kérni, hogy állj fel, a karodat tartsd olyan 30 fokos szögben, után felteszek igen/nem kérdéseket és minden kérdésnél egész enyhén, finoman megnyomom a karod. Az oldás során az első tesztek arra szolgálnak, hogy a vendég izmai megbízható választ adjanak.

Az oldás során egy adott ponton kiteszteljük, hogy az adott ügyhöz kapcsolódó stresszt milyen korrekciókkal lehet a leghatékonyabban oldani. Nagyon sok korrekció van, de ezek a vendég szempontjából nagyon egyszerű kis feladatok. Például lehet hogy csak fel kell olvasnod egy szöveget, a szemeddel kell követni a levegőbe rajzolt mintákat, de olyan is előfordulhat, hogy egy kicsit egy helyben kell sétálnod, széles kéz- és láblendítésekkel, stb. Aztán – még mindig izomteszttel - megkeressük azt a kort, ahonnét a jelenbeli probléma ered. Ehhez a korhoz minél több kapcsolódó információt tesztelünk, hogy be tudjuk azonosítani, hogy mi lehetett a jelenbeli probléma oka, és kiteszteljük az esetleges korrekciókat, amikkel semlegesíthetjük a múltbeli traumát. Hogyha ez megtörtént, akkor visszatérünk a jelenbe, és néhány kérdéssel lezárjuk az oldást.

Egy-egy oldás után előfordulhat, hogy a vendég egy kicsit felkavarodottnak, vagy fáradtnak érzi magát, de ez egy-két napon belül elmúlik. És persze ami a legfontosabb, hogy az oldás során általában fontos felismerések birtokába kerül a vendég.

Persze ez nem egy olyan folyamat amelyet könnyen le lehet írni pár sorban, de az elmondható, hogy a vendégek általában érdekesnek és nagyon hasznosnak szokták találni a folyamatot.

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, IX.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​

bottom of page