top of page
Keresés
  • Szerző képeTauszig Klára

Korrekció kishitűségre


Leírok egy nagyon hasznos korrekciót, ez az úgynevezett „túlterheléses átkapcsolás”. A név ne riasszon vissza senkit, ez egy egyszerű korrekció és a gyakorlatban nagyon könnyen alkalmazható. :)

Egy oldás során akkor van erre szükség, amikor bekapcsol valamilyen tudatalatti félelem, vagy egyszerűen csak attól tart a vendég, hogy valami nem fog sikerülni, valamire nem képes. Ebből is látható hogy az egy nagyon hasznos korrekció. :)

És hogy ne csak a levegőbe beszéljek és aki tényleg kíváncsi rá, ki is tudja próbálni:

Az egyik tenyered helyezd a köldöködre, a másikkal pedig finoman dörzsöld meg a kulcscsontok alatti pontokat a mellkas mindkét oldalán, az egyik oldalon hüvelykujjal, a másik oldalon a mutató és a középső ujjal (ld. a képen), közben végy néhány mély levegőt, majd kézcsere. (Ezek a pontok a K (K=kidney), vagy V27 (mint vese) névre hallgatnak, és a vese meridiánon vannak.)

A második lépés, hogy egyik tenyerünket még mindig a köldökön tartva a másik kézzel egyszerre megdörzsöljük az ajak feletti és alatti pontokat (az egyiket hüvelykujjal és négy ujj külön, ld a képen), eközben is néhány mély levegő, majd kézcsere.

A harmadik lépésnél a tenyér még mindig a köldökön van, a másik kéz hüvelyk, mutató és középső ujját összeérintve megdörzsöljük a farokcsontot, majd kézcsere.

Érdemes kipróbálni. :)

06-20-5777-644 ​

info@sargakovesut.hu

Tauszig Klára

Budapest, IX.

​​Ha ismerni akarod a múltadat, nézd meg a jelenlegi helyzetedet.

Ha ismerni akarod a jövődet, nézd meg a jelenlegi cselekedeteidet.​

bottom of page